Zoutelektrolyse


Zoutelektrolyse is een praktische, voordelige en milieuvriendelijke oplossing om uw zwembadwater te ontsmetten. Het kan dus als alternatief voor ons Chloorstabil 299-B worden gebruikt.

Die oplossing van het bedrijf Care4Water behoeft geen behandeling met of vervoer van chemische producten en dankzij de reactie van het water op het mengsel water – zout – elektriciteit garandeert ze een goede waterkwaliteit.

Naast zout produceert de elektrolyse een verse en verdunde natuurlijke chlooroplossing van goede kwaliteit (natriumhypochloriet) dat u in uw zwembad kan doseren als een klassiek ontsmettingsmiddel.

Ons systeem voor zoutelektrolyse maakt een aanzienlijke energiebesparing mogelijk:

o U bespaart gevoelig op het transport van mogelijk schadelijke stoffen;
o In geval van een lek of bij verkeerd gebruik van het systeem merkt u een sterke daling van de impact op het milieu;
o U gebruikt beduidend minder zuren en ontsmettingsmiddelen en bespaart dus zowel op producten als op bidons, de logistiek is eenvoudiger en de reinigings- en afvoerkosten liggen lager.

Full 1
Full 1
Full 2
Full 2
Full 3
Full 3
Full 3- Copie
Full 3- Copie
Full 3- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie- Copie- Copie
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Full 1
Full 2
Full 3
Full 3- Copie
Full 3- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie- Copie
Full 3- Copie- Copie- Copie- Copie- Copie
previous arrow
next arrow

Het zoutelektrolysetoestel heeft een touchscreen en is dus makkelijk te bedienen. Ook zijn oppervlakte is beperkt, dankzij een vrij kleine opslagruimte.

Ons gespecialiseerde team geeft u raad en helpt u bij het kiezen van het type materiaal dat u moet voorzien volgens de capaciteit van uw bad. Ontdek de bestaande types uitrusting en bekijk welk materiaal het meest geschikt is voor uw zwembad.

TB TC TD
GEZUIVERDE HOEVEELHEID (M3/DAG) 100 tot 1 000 500 tot 2 000 2 500 tot 20 000
CAPACITEIT (AANTAL PERSONEN/JAAR) 2 000 tot 100 000 10 000 tot 200 000 50 000 tot 2 000 000
DIMENSIES VAN HET SYSTEEM 600 x 300 x 200 1 700 x 1 000 x 800 1 800 x 1 200 x 800

Bovenop onze TB-, TC- en TD-apparatuur kunnen we u ook een TXL-uitrusting aanbieden, die voor veel grotere zwembaden geschikt is. Mocht u meer informatie wensen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

In tegenstelling tot de zoutelektrolysesystemen die u bij andere leveranciers kan vinden, biedt Aquapro u een meer betaalbare investering met lagere onderhoudskosten aan. Ook zijn onze installaties veel minder gevaarlijk: er is immers geen afzonderlijke productie van chloor en natrium nodig. De reactie tussen die twee gebeurt buiten de reactor. Wij vermijden dan ook om die twee gevaarlijke reagentia (chloor en natrium) in ons zoutelektrolysesysteem te gebruiken.

Aarzel niet om ons team om hulp te vragen. We kunnen u meer informatie verschaffen en u advies geven over onze zuinige, milieuvriendelijkere en uitermate doeltreffende zoutelektrolyseapparatuur voor de waterzuivering van uw zwembad.