Full 1
Samen voor een betere waterkwaliteit
Full 1
Full 2
Full 2
Full 3
Full 3
previous arrow
next arrow

Over Aquapro

Aquapro is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de waterzuivering van openbare en private zwembaden in België. We leveren alle producten en materiaal voor de waterzuivering en het onderhoud van uw zwembad. U kan ook op ons rekenen voor de installatie en het onderhoud, voor hulp bij problemen met uw uitrusting, of gewoon voor tips en advies.

Specialist

Aquapro is actief sinds 1985 en kan dus bogen op heel wat ervaring. We werken met een bekwaam en gespecialiseerd team en kunnen u dan ook probleemloos volgende diensten garanderen:

  • Een doorlopende controle van de kwaliteit van uw water;
  • Het naleven van de verschillende reglementeringen;
  • Uw veiligheid en die van de zwemmers;
  • Comfort voor iedereen.

Controle over de kwaliteit van uw water

Aquapro is veel meer dan een leverancier van waterzuiveringsinstallaties voor zwembaden. Onze klanten vinden in ons een vertrouwenspartner die sterke, blijvende banden met hen aanknoopt en ze komen dan ook steeds bij ons terug.
Wij zijn van mening dat onze samenwerking tot optimale resultaten zal leiden. Het is onze rol om u raad te geven bij het maken van uw keuzes en om de uitrusting voor de zuivering van uw water bij u te komen installeren. Vervolgens is het aan u om dagelijks de verschillende parameters met onze doeltreffende meetinstrumenten op te volgen.

Energiebesparing

 

 

Wetgeving
en reglementering

 

Particulieren ?