Onderhoudsproducten


Ontdek onze verschillende onderhoudsproducten voor een doeltreffende reiniging van de diverse vochtige oppervlaktes. Met onze ontvettings-, ontkalkings- ontsmettings– en oxidatiemiddelen kan u gegarandeerd rekenen op een maximale netheid en een onberispelijke hygiëne. Onze onderhoudsproducten maken het mogelijk uw baden en vochtige ruimtes volgens een gepersonaliseerde gebruiksfrequentie te reinigen.

Al onze onderhoudsproducten (onze ontvettings-, ontkalkings-, ontsmettings- en oxidatiemiddelen) kunnen in combinatie met onze reinigingscentrales worden gebruikt. Ze maken het onderhoud van de verschillende oppervlakken makkelijker en helpen u een nog betere hygiëne te bekomen.

Full 1- Copie
Full 1- Copie
Full 1- Copie
previous arrow
next arrow

Ontvettingsmiddelen

Aquapro heeft een gamma ontvettingsmiddelen van het merk TEVAN waarmee u het niveau van de hygiëne van uw zwembad en de bijhorende ruimtes kan behouden en zelfs verbeteren. Met onze Aquanet-onderhoudsproducten kan u snel en doeltreffend de verschillende vochtige oppervlakken ontvetten zodat u uw zwembad onberispelijk onderhoudt en een uitstekende hygiëne garandeert.
We hebben drie verschillende ontvettingsmiddelen: Aquanet 1, Aquanet 2 en Aquanet 3.
Aquanet 1 is een ontvettingsmiddel voor zwembaden voor dagelijks gebruik. Het is een licht alkalisch, geconcentreerd reinigingsmiddel dat heel efficiënt is voor het onderhoud van (antislip)vloeren, kleedhokjes, sanitair, wastafels, ... en andere alkali- en waterbestendige oppervlakken.
Aquanet 2 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel, ontwikkeld voor het veelvuldige ontvetten van erg vuile, waterbestendige alkalische oppervlakken. Ons ontvettingsmiddel Aquanet 2 reinigt efficiënt de verschillende oppervlakken in uw complex (rond het zwembad, de kleedhokjes, het sanitair, ...).
Ons ontvettingsmiddel Aquanet 3 dient voor periodiek gebruik op verschillende oppervlakken (sanitair, zwembaden, kleedhokjes, ...). Dit sterk alkalische geconcentreerd reinigingsmiddel is geschikt voor het schoonmaken van erg vuile en alkali- en waterbestendige oppervlakken. Ons ontvettingsmiddel Aquanet 3 is volledig biologisch afbreekbaar.

Full 1- Copie
previous arrow
next arrow

Ontkalkingsmiddelen

Aquapro levert doeltreffende ontkalkingsmiddelen voor een optimale hygiëne. Onze Aquacid-producten zijn onmisbare reinigingsmiddelen om zwembadtegels eenvoudig, snel en efficiënt schoon te houden.
Als eerste stellen we u Aquacid 2 voor, een geconcentreerd zuur schoonmaakmiddel voor de natte en veelvuldige reiniging van sanitaire oppervlakken. Ons ontkalkingsmiddel Aquacid 2 is doeltreffend tegen kalksteen en is volledig biologisch afbreekbaar.
Vervolgens stellen we Aquacid 3 voor, een sterk zuur reinigingsmiddel om kalksteen te verwijderen en de vochtige oppervlakken van uw zwembad schoon te maken. Ons ontkalkingsmiddel Aquacid 3 dient enkel met koud water te worden gebruikt.

Full 1- Copie
previous arrow
next arrow

Ontsmettingsmiddelen

Aquapro biedt Huwa-San-ontsmettingsmiddelen aan voor het ontsmetten van uw zwembad en van de oppervlakken rond de baden (vloeren en muren). Onze Huwa-San-ontsmettingsmiddelen voor zwembaden gaan ook de verspreiding van legionella tegen.
Onze ontsmettingsmiddelen hebben tal van positieve eigenschappen:

  • Met onze Huwa-San-onderhoudsproducten bent u zeker van een volledige bescherming tegen bacteriën, virussen, schimmels en algen.
  • Onze ontsmettingsmiddelen zijn kleurloos, geurloos en niet-corrosief. Ze zijn 100% chloorvrij en zijn niet gevaarlijk voor kinderen.
  • Ze verhinderen elke mogelijke vorming van schadelijke subproducten.
  • o Onze Huwa-San-ontsmettingsmiddelen garanderen u een gecontroleerde en langdurige doeltreffendheid.

Wenst u uw baden te ontsmetten met een product dat het milieu niet aantast en het lichaam niet irriteert maar het water toch mooi helder houdt? Kies dan voor onze Huwa-San-ontsmettingsmiddelen. Ze zijn makkelijk te doseren, irriteren noch de ogen, noch de huid, noch de luchtwegen, en garanderen u een duurzame en gecontroleerde ontsmetting.

Full 1- Copie
previous arrow
next arrow

Oxidatiemiddelen

Aquapro stelt u Oxsilive voor, een reinigingsmiddel dat schoongemaakte oppervlakken dankzij het oxiderende effect van het product hygiënischer maakt. Ons oxidatiemiddel van het merk TEVAN gebruikt u samen met de andere voorgestelde onderhoudsproducten. Het schenkt uw baden netheid en een superieure hygiëne.
Oxsilive is een oxidatief reinigingsmiddel op basis van waterstofperoxide en perazijnzuur. Dankzij de oxidatieve reactie van de waterstofperoxide in een licht zure oplossing kan u diverse oppervlakken van uw zwembad (vloeren, kleedhokjes, sanitair, ...) heel hygiënisch schoonmaken.
Ons oxideermiddel Oxsilive tast de antislipeigenschappen niet aan en zet geen laagje af, voor een onberispelijke reiniging van diverse oppervlakken, zonder sporen na te laten. Zijn langdurig effect maakt het mogelijk de doeltreffendheid van de andere onderhoudsproducten te verlengen: ontsmettingsmiddelen, ontvettingsmiddelen, ontkalkingsmiddelen. Daarnaast hoeft het overtollige schuim na het gebruik niet te worden verwijderd, waardoor u een aanzienlijke hoeveelheid water uitspaart.
Bovendien is ons oxidatiemiddel milieuvriendelijk. Oxsilive is immers volledig biologisch afbreekbaar. Het bevat geen zeep en maakt het mogelijk om uw sanitaire installaties schoon te maken zonder chloor te hoeven gebruiken.
Ons oxidatiemiddel Oxsilive is dus een voordelige, milieuvriendelijke en erg hygiënische oplossing voor de reiniging van de diverse vochtige oppervlakken van uw complex.

Full 1- Copie
Full 1- Copie
Full 1- Copie
previous arrow
next arrow