Meting en regeling


Aquapro heeft als doel u alle oplossingen en materiaal aan te geven voor een onberispelijke kwaliteit van uw zwembadwater.

Met onze meet– en afstelapparaturen kan u de parameters van de waterkwaliteit van uw zwembad weergeven en regelen. Na een automatische en een manuele meting, gebeurt de afstelling via onze Aquamaster, die de chloorhoeveelheid, het Ph-gehalte en de temperatuur van uw zwembad regelt.

Automatische meting

Aquapro heeft alle instrumenten die nodig zijn om – zelfs vanop afstand – de waarden van uw waterkwaliteit weer te geven, op te slaan en op te volgen.

Met ons automatische meettoestel kan u dus de parameters van de waterkwaliteit opslaan en opvolgen, waarna ze via een afstandsverbinding op uw computer worden weergegeven.

Full 1
Full 1
Full 1- Copie
Full 1- Copie
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Full 1
Full 1- Copie
previous arrow
next arrow

Manuele meting

Ook met een manuele meting heeft u zicht op de waarden van de parameters betreffende de waterkwaliteit van uw zwembad. Ze is essentieel voor de verplichte dagelijkse controle van uw waterkwaliteit.
Aquapro biedt diverse toestellen om de kwaliteitsparameters van uw zwembadwater manueel op te meten.
Ten eerste stellen we u elektrochemische apparatuur voor om de parameters van uw waterkwaliteit manueel op te meten.

Met de SD-toestellen voor manuele meting van Lovibond kan u rond het zwembad ter plaatse de testen uitvoeren. De SD-toestellen voor manuele metingen zijn compact, draagbaar en eenvoudig te gebruiken. Het omhulsel is sterk en volledig waterdicht (IP67).
Onze SD-apparatuur heeft een intuïtieve scrollfunctie en een verlicht scherm zodat metingen uitvoeren eenvoudig en praktisch verloopt. Bovendien worden de gegevens simultaan weergegeven (resultaat van de meting, watertemperatuur, datum en uur).
En dankzij een geheugen dat 25 gegevensreeksen kan opslaan, telkens met tijdsregistratie, kan u de belangrijkste instellingen op een eenvoudige manier bewaren.
Bij de elektrochemische manuele meettoestellen van het Lovibond SD-gamma, stelt Aquapro u de SD 50 en SD 90 voor. Met de SD 50 kan u het pH opmeten, terwijl de SD 90 dient om het zoutgehalte te bepalen, wat bijzonder interessant is indien u ons zoutelektrolysesysteem gebruikt.
Onze SD 50-meettoestellen voor de pH en SD 90-apparaten voor het zoutgehalte voldoen aan de Lovibond-kwaliteitsnormen en zijn voorzien van verwisselbare elektrodes om hen een langere levensduur en een optimale werking te geven.

Full 1- Copie- Copie
Full 1- Copie- Copie
Full 1- Copie- Copie
previous arrow
next arrow

Daarnaast biedt Aquapro u een manueel fotometrietoestel aan.

De MD 200-infraroodfotometer van Lovibond voor het manuele opmeten van de parameters van uw waterkwaliteit is uitgerust met een uiterst precieze optiek. De fotometer MD 200 is dan ook voorzien van interferentiefilters en leds met lange stabiliteit die als lichtbron dienstdoen. Met ons MD 200-toestel voor manuele meting verkrijgt u vrij snel nauwkeurige en reproduceerbare resultaten. Het is ergonomisch en relatief klein: het ligt dus goed en veilig in de hand.
Daarenboven is onze MD 200-fotometer voor het manuele opmeten van de kwaliteitsparameters van uw zwembadwater erg makkelijk te gebruiken. Zo heeft het een "Scroll Memory"-functie (SM) die de orde van de verschillende uit te voeren controles bepaalt, de laatst gebruikte methode onthoudt en een makkelijke toegang tot de meest gebruikte methodes biedt. Ook heeft onze fotometer voor manuele metingen de functie "One Time Zero" (OTZ), het is namelijk niet nodig om voor elke analyse een nieuw nulpunt in te stellen. Het nulpunt wordt opgeslagen tot u het toestel uitzet en u op elk moment de mogelijkheid heeft om een nieuw nulpunt in te stellen.
Aquapro levert een volledig koffertje voor manuele metingen om snelle, betrouwbare en nauwkeurige metingen uit te voeren. Het koffertje voor manuele metingen, met onze MD 200-fotometer, kan worden hersteld of bijgewerkt en gaat dus lang mee.

Full 1- Copie
Full 1- Copie
Full 1- Copie- Copie
Full 1- Copie- Copie
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Full 1- Copie
Full 1- Copie- Copie
previous arrow
next arrow

Automatische afstelling

Met ons “Aquamaster”-afstelsysteem kan u onafgebroken in real time de regeling van het vrij chloor, het pH-gehalte en de temperatuur opmeten.

Voordelen :
Het toestel kan gelijktijdig twee verschillende baden regelen. Dankzij een geoptimaliseerde automatische regeling van de pH- en chloorwaarden, voorkomt het een overconsumptie van chemische producten. Het heeft een automatische waakstand en controleert onafgebroken de parameters van uw waterkwaliteit.
De Aquamaster is voorgemonteerd op een paneel en de hydraulische en elektrische aansluitingen zijn reeds ingebouwd: dit zorgt voor een niet te onderschatten tijdwinst en een makkelijke opstelling.
Bovendien is onze Aquamaster gemakkelijk in gebruik voor automatische afstelling dankzij een kraantje voor het nemen van stalen, eenvoudig te gebruiken en te onderhouden.

Full 1
Full 1
Full 1- Copie
Full 1- Copie
Full 1- Copie- Copie
Full 1- Copie- Copie
Full 1- Copie- Copie- Copie
Full 1- Copie- Copie- Copie
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Full 1
Full 1- Copie
Full 1- Copie- Copie
Full 1- Copie- Copie- Copie
previous arrow
next arrow