Opleidingen


Wanneer uw producten of materiaal voor de waterzuivering of de hygiëne en preventie in uw zwembaden koopt, biedt Aquapro u zijn diensten aan om u met het gebruik van deze toestellen vertrouwd te maken.

We staan ook altijd voor u klaar mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld het dagdagelijkse onderhoud van uw apparatuur.

 

Speciaal voor u, hebben we drie types opleiding ontwikkeld:

1. Opleiding – Advies

Om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken, stelt Aquapro kennis ter uwer beschikking. We organiseren hiervoor gepersonaliseerde opleidingen, waarbij we tips en raad geven over het onderhoud en gebruik van onze producten en apparatuur.

 

2. Technische opleidingen

Wanneer u nieuwe apparatuur installeert, biedt Aquapro u een technische opleiding aan die specifiek aan uw locatie en zwembad is aangepast. We komen tot bij u om uw werknemers uitleg te geven over het dagdagelijkse gebruik en beheer van ons materiaal.

 

3. Opleidingen voor het onderhoudspersoneel

We voorzien opleidingen voor uw onderhoudspersoneel om hen te leren Aquapro’s producten en apparatuur voor de hygiëne en de netheid van uw zwembaden correct te gebruiken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over tijdverlies of moeilijkheden: van zodra het materiaal en de onderhoudsproducten zijn geleverd, hebben uw werknemers reeds de nodige informatie ontvangen.