Filtering


Aquapro levert en installeert een efficiënt filtersysteem waarmee u zeker bent van een optimale waterkwaliteit. Ons materiaal bestaat uit meerlagige zandfilters: dankzij de diverse lagen in het systeem kunnen verschillende soorten deeltjes worden tegengehouden, wat voor een betere filterkwaliteit zorgt.

Het hydroantraciet versnelt namelijk de doorgangssnelheid en houdt het ureum en de chlooramines tegen zodat er zich minder van die stoffen in uw zwembadwater bevinden. Ook de andere lagen van onze meerlagige zandfilters hebben een bijzondere functie. Zo kunnen ze de andere deeltjes in uw water vasthouden, met een opmerkelijk doeltreffende filtering als gevolg.

Met dit meerlagige filtersysteem kan u de wastijd van uw filters met 30% inkorten. Dankzij hun meerlagige samenstelling hebben de filters een kleiner oppervlak en dus een kleiner volume. Ook maakt het verschil in korrelgrootteverdeling van de diverse silexlagen van ons filtersysteem het mogelijk om bij het opheffen van de verschillende massa’s weerstand te bieden tegen het terugspoelen van de filters.

De troeven van Aquapro? Wanneer uw filtersysteem aan vervanging toe is, maken wij het mogelijk om alleen de filtermassa te vervangen. Dit is een voordelige oplossing, want het is zonde om uw volledige apparatuur te vervangen terwijl bepaalde elementen zich nog in goede staat bevinden.
Denk er voor een optimale filtering ook aan om bij onze filterapparatuur het door Aquapro ontwikkelde vlokmiddel Aquafloc te gebruiken. Uw zwembadwater zal nog beter gefilterd, schoner en helderder zijn.

Full 1
Full 1
Full 2
Full 2
Full 3
Full 3
Full 4
Full 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Full 1
Full 2
Full 3
Full 4
previous arrow
next arrow