Reinigingscentrales


Onze reinigingscentrales, of ontsmettingsposten, werken met al onze onderhoudsproducten: Huwa-San-ontsmettingsmiddelen, Aquanet-ontvettingsmiddelen, Aquacid-ontkalkingsmiddelen en Oxsilive-oxydatiemiddelen. Ze helpen u doeltreffend en zeer hygiënisch alle oppervlakken (rond het zwembad, sanitaire, kleedhokjes, …) te reinigen.
Onze ProWash-reinigingscentrales zijn sterk en eenvoudig. U kan er een of twee producten mee doseren en de schoongemaakte oppervlakken afspoelen.
De reinigingscentrales van Aquapro zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. Ze bieden u een grote doeltreffendheid en een optimale ontsmetting. Dankzij het krachtige reinigingspistool, de doeltreffende productmengeling en de geoptimaliseerde dosering, geniet u van een uitermate hygiënisch resultaat.

Full 1
Full 1
Full 1
previous arrow
next arrow

Onze ontsmettingsposten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Ze zijn praktisch en voordelig, en kunnen worden afgesteld in functie van de configuratie van uw ruimtes. Op die manier kan u het product per venturi doseren, aangepast aan uw locatie. Het behoeft geen elektriciteit, wat ons systeem zowel milieuvriendelijk als voordelig maakt. U vermijdt waterverspilling en een overdreven gebruik van ontsmettingsproducten, terwijl de werkingskosten beperkt blijven.
Het door ons voorgestelde vernevelingssysteem bevat dus een reinigingscentrale, zijn aanzuigaccessoires, wasleiding, schokbestendig pistool en bidonhouder.
Wanneer u voor onze reinigingscentrales kiest, kan u ervan op aan dat uw locatie – uw zwembaden en bijhorende vochtige ruimtes – zal baden in netheid en uiterste hygiëne. Het is dan ook de ideale oplossing voor uw zwembad.