Over ons


Aquapro is gespecialiseerd in de waterzuivering van openbare en private zwembaden in België. We leveren alle producten en materiaal voor de waterzuivering en het onderhoud van uw zwembad.

In 1985, in Ciney, zag ons bedrijf Aquapro het licht. Aanvankelijk wilden we in alle rust een optimale waterkwaliteit garanderen. Om aan de evoluerende verwachtingen van onze klanten te kunnen blijven voldoen, hebben we ons steeds verder uitgebreid en ontwikkeld.

Nu zien we onze taak zo:

«Het comfort van zwemmers garanderen door de beheerders van openbare zwembaden optimale oplossingen te bieden voor de waterzuivering, hygiëne en veiligheid. We zijn hierbij constant bekommerd over een doeltreffend gebruik van de beschikbare natuurlijke hulpbronnen.»

Vandaag telt Aquapro 11 medewerkers, die diezelfde waarden met ons delen. Aquapro wil professionals en particulieren producten, materiaal en diensten enkel van topkwaliteit aanbieden, maar er is meer. Door de jaren heen hebben we een trouw klantenbestand opgebouwd en we koesteren dan ook die erg sterke vertrouwensrelatie met onze klanten.

Aquapro brengt niet alleen oplossingen voor de waterzuivering, maar ook voor de hygiëne, preventie en veiligheid van uw zwembad. Zo stellen we onze filter-, automatische controle- en opslagsystemen ook reinigingsproducten, afzuigapparaten voor zwembaden, een antiverdrinkingssysteem met onderwatercamera’s, en nog veel meer voor.

We kunnen dus aan alle behoeften rond waterzuivering en zwembadonderhoud van onze klanten voldoen, zowel in de openbare als privésector.

Daarnaast staan we ook tot uw dienst voor de reiniging en het onderhoud van uw baden. Onze technische teams staan klaar om uw materiaal te installeren en in werking te stellen. Maar u kan, door de jaren heen, eveneens op ons rekenen voor het onderhoud, waardoor uw uitrustingen langer meegaan. Ook in noodgevallen kan u bij ons terecht: één telefoontje en onze teams staan al klaar om u te helpen.

Om de doeltreffendheid van onze producten en ons materiaal te garanderen, bieden we bovendien aangepaste en gepersonaliseerde opleidingen aan. Op die manier kan u onze producten en apparaten voor waterzuivering en zwembadonderhoud optimaal beheren.

Wij bouwen graag een langdurige samenwerking met onze klanten op. Daarom garanderen we u en de zwemmers veiligheid en comfort. We verbinden ons er eveneens toe om de kwaliteit van uw water onafgebroken te monitoren, en dit met respect voor de geldende reglementeringen.

Bovendien zorgen we ervoor dat u energie bespaart, wat zowel het milieu als uw portefeuille ten goede komt. Om hierin te slagen, stellen we diverse energiezuinige toestellen voor, zoals onze systemen met zoutelektrolyse en onze machines voor de vermindering van chlooramine via een UV AOS-systeem.

Sinds 2018 maken we deel uit van de groep Idema, die gespecialiseerd is in de levering van sportartikelen en -uitrustingen voor groepen. Idema is ook actief in de sector van de openbare zwembaden, waardoor ons bedrijf er dus extra expertise heeft bijgekregen, wat de kwaliteit van deze samenwerking nog verstevigt.